Відомому блогеру і автору YouTube-каналу JerryRigEverything Заку Нільсену на цей раз потрапив в руки геймерський смартфон Asus ROG Phone, який був підданий серії фірмових випробувань. Сам блогер відомий завдяки краш-тестів різних дорогих пристроїв, які тільки виходять на ринок. Такий собі пізнавальний канал, в якому він робить те, чого вам не варто робити зі своїм пристроєм.

В результаті тестування з'ясувалися наступні деталі – AMOLED-дисплей цілком передбачувано не пройшов тест на нагрів, захисне скло Gorilla Glass 5 відмінно виконує свою функцію. Однак, вже в деяких смартфонах є більш нова версія захисного скла, яке краще справляється зі своїм завданням.

Сканер відбитків пальців прикритий склом, селфи-камера успішно пройшла випробування канцелярським ножем, основна камера, спалах і логотип бренду розміщені під захисним склом задній панелі, який не так легко розбити. Однак, від подряпин смартфон це не вберегло.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників
Показати ще

Металева рамка смартфона піддається впливу леза, кнопки включення і регулювання гучності досить легко дряпаються і так далі.

Піддався тестування входить в комплект кулер для охолодження задній панелі пристрою, який виявився пластиковим. У будь-якому випадку, він досить довго тримався, і піддавалися дії лише пластикові елементи корпусу.

Нагадаємо, що Microsoft представила нову систему безпеки для Windows. Відзначається, що цей додаток є віртуальною машиною Windows 10, з допомогою якої можна перевіряти надійність додатків. І хоча система використовує оперативку ПК, на комп'ютері буде встановлено відразу 2 операційки.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Lenovo Z5 Pro Snapdragon 855 Edition отримає рекордну кількість оперативки. Девайс отримає 12 Гб. Подібних характеристик немає навіть у ігрових смартфонів, які призначені тільки для мобільного кіберспорту. До речі, за девайс доведеться заплатити всього 640 доларів. Враховуючи його можливості, це дуже вигідна угода.

Знай.uа писав, що глава HTC розповів про подальші плани компанії. Як і очікувалося, закривати компанію ніхто не поспішає, проте, змін не уникнути. Варто відзначити, що глава компанії змінить стратегію ведення бізнесу, і тепер HTC буде випускати тільки флагманські смартфони.