Компанія Apple винайшла рукавички для моніторингу здоров'я. Вони створені на основі "розумної тканини", яка моніторить стан здоров'я людини.

Сама "розумна тканина" від Apple придумана одночасно з рукавичками і описується в двох окремих документах.

По суті, розумна тканина - це матеріал, у якому використовується різні електронні датчики, які отримують інформацію і передають її на смартфон, або будь-яке інше пристрій.

Рукавичка працює в поєднанні з пристроєм Apple, таких як Apple Watch або iPhone. Самі датчики здатні вимірювати тиск, температуру, дихання, і багато іншого. Це відмінне пристосування як для лікарів, так і для тих, хто бажає знати про стан свого здоров'я на постійній основі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як стверджується в патенті, розумна рукавичка Apple може включати і неткані матеріали, щоб надати рукавичці життєздатну форму. До речі, матеріал для виготовлення рукавички може бути абсолютно різним - шкіра, метал, пластик. Це дозволить розширити діапазон використання пристрою.

Нагадаємо, що автомобілі Volkswagen першими отримають вигнутий дисплей для приладової панелі. Наголошується, що це перші подібні дисплеї, які масово будуть встановлюватися на серійні авто. І хоча раніше були концепти вигнутих дисплеїв, за межі концепту вони так і не вийшли.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, відомий блогер, який випробовує на міцність різні мобільні новинки взявся за Asus ROG Phone. Як виявилося, корпус цілком витримав усі випробування, не рахуючи невеликих подряпин. Однак, це норма для смартфона.

Знай.uа писав, що компанія Apple визнала, що деякі з iPad Pro при поставці прямо з коробки трохи погнуті. І хоча компанія визнала факт наявності погнутих планшетів, призначать це за проблему - відмовилася, повідомимо, що це норма для планшетів. Нагадаємо, що ціна iPad Pro 2018 року близько 50 000 гривень. Подивимося, що на це скажуть користувачі вигнутих девайсів, і як вони їх будуть продавати в майбутньому.