Експерти назвали топ 10 смартфонів 2018 року. Щоб зайняти лідируюче становище в рейтингу смартфон повинен був отримати максимальну кількість пошукових запитів від простих користувачів за певний інтервал часу.

Повідомляється, що на сьогоднішній день лідируючі позиції займає Huawei Nova 4 , головною особливістю якого є невеликий отвір під фронтальну камеру. На другій позиції знаходиться Samsung Galaxy A8s, тобто телефон середнього рівня. Однак, в ньому теж є отвір під камеру в самому дисплеї.

Слідом за ним йде Xiaomi Redmi Note 6 Pro , а на четвертій позиції знайшлося місце для Samsung Galaxy A7 (2018). П'ятірку найпопулярніших у світі смартфонів на базі операційної системи Android замкнув бюджетний флагман Xiaomi Pocophone F1, який известнет завдяки топової начинки, а також низькою ціною.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

На шостій позиції опинився Samsung Galaxy S8, а його продажі знову зросли, адже вартість девайса в магазинах помітно зменшилася. Сьоме місце виявилося включена Huawei Mate 20 Pro, який отримав потрійний камеру, а також флагманську начинку. Восьму позицію впевнено зайняв Samsung Galaxy A9 (2018) , оснащений четверний фотокамерою на тильній частині корпусу. Дев'яте і десяте місця зайняли Lenovo Z5 Pro GT і Huawei Honor 8X відповідно.

Нагадаємо, що культова серія ігор Mortal Kombat підкорила серця мільйонів геймерів. Нова, 11 частина гри вже в 2019 році з'явиться на прилавках. Однак, фанатів гри чекає неприємний сюрприз. Творці гри опублікували системні вимоги гри. Чесно кажучи, далеко не кожен сучасний ПК зможе запустити гру навіть на середніх налаштуваннях графіки. Судячи з усього, не кожен бажаючий зможе пограти в це продовження культової всесвіту боїв без правил.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple випустила оновлення iOS 12.1.2 для iPhone і iPad. Серед іншого варто відзначити, що ніяких візуальних змін в інтерфейсі немає, та і функцій теж не додалося. Однак, це оновлення виправляє всі помилки і баги, які були в попередніх версіях.

Знай.uа писав, що ігрові консолі встановили світовий рекорд. Популярні ігрові приставки PlayStation 4, Xbox One і Nintendo Switch продалися більше 1 мільйона одиниць кожна. І хоча цей рекорд встановили ще в листопаді, рекорд затвердили тільки зараз.