Компанія Samsung розпочала виробництво свого флагмана Galaxy S10 ще 21 грудня 2018 року. Як і припускали блогери, це тільки збільшило кількість витоків: у мережі вже з'явилися відео, що демонструють зовнішній вигляд пристрою. До того ж, нова інформація про новинку з'являється мало не кожен день. Немає сумнівів, що про всі подробиці ми дізнаємося ще задовго до офіційного анонсу смартфона.

На думку журналістів, настільки висока увага до нового покоління флагманів від Samsung обумовлено революційністю їх безрамкових дисплеїв з технологією Infinity-O. Варто відзначити, що в очі кидається саме закруглений дизайн. Відеоролик був опублікований в соціальній мережі Instagram користувачем samsungist. Кожен бажаючий може ознайомитися з відеороликом, який демонструє зовнішній вигляд пристрою. Виглядає воно як мінімум футуристично.

Деякі користувачі вже порівняли смартфон з девайсами від Vivo та Oppo, які теж отримали безрамочные дисплеї.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що реліз смартфона очікується в лютому 2019 року. Його презентація повинна відбутися в рамках Міжнародного мобільного конгресу.

Нагадаємо, що культова серія ігор Mortal Kombat підкорила серця мільйонів геймерів. Нова, 11 частина гри вже в 2019 році з'явиться на прилавках. Однак, фанатів гри чекає неприємний сюрприз. Творці гри опублікували системні вимоги гри. Чесно кажучи, далеко не кожен сучасний ПК зможе запустити гру навіть на середніх налаштуваннях графіки. Судячи з усього, не кожен бажаючий зможе пограти в це продовження культової всесвіту боїв без правил.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple випустила оновлення iOS 12.1.2 для iPhone і iPad. Серед іншого варто відзначити, що ніяких візуальних змін в інтерфейсі немає, та і функцій теж не додалося. Однак, це оновлення виправляє всі помилки і баги, які були в попередніх версіях.

Знай.uа писав, що ігрові консолі встановили світовий рекорд. Популярні ігрові приставки PlayStation 4, Xbox One і Nintendo Switch продалися більше 1 мільйона одиниць кожна. І хоча цей рекорд встановили ще в листопаді, рекорд затвердили тільки зараз.