Китайська компанія Xiaomi не перестає дивувати. Напередодні католицького Різдва китайці встановили оригінальну ялинку, завдяки чому потрапили в Книгу рекордів Гіннеса. Нагадаємо, що раніше компанія вже встановлювала світовий рекорд, відкривши сразы кілька сотень магазинів по продажу власної електроніки.

Зокрема, Xiaomi встановила найбільшу в світі анімовану ялинку-мозаїку з мобільних телефонів. Компанія виклала з 1005 нових смартфонів Mi Play гігантську новорічну ялинку. Висота конструкції становить майже 8 метрів. Важко сказати, скільки важила ця ялинка, адже смартфони не найлегші.

За словами Лей Цзюня, підготовка до видовищного дійства тривала близько 2 тижнів. Адже потрібно було не тільки підключити всі апарати, але і домогтися повної синхронізації зображення. Причому зробити це так, щоб жоден телефон не підвів раптовим збоєм.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Цю оригінальну ялинку встановили в одному з торгових центрів Пекіна, і кожен бажаючий може побачити її своїми очима. До речі, це не перша така споруда з смартфонів. Цього літа компанія Asus створила стіну з 1139 смартфонів ZenFone 5. Однак, стіна виглядає не так переконливо, як ялинка від Xiaomi. Саме тому компанії вдалося побити світовий рекорд.

Нагадаємо, що ціна смартфона близько 4300 гривень.

Нагадаємо, що Компанії Yota Technologies і Jiuzhou Zhihe Technology планують випустити перший в світі планшет з двома екранами. Варто відзначити, що сам девайс отримає один основний екран, які ми вже давно звикли бачити на мобільних пристроях. Однак, другий кардинально відрізняється від всіх очікувань. Справа в тому, що цей екран взято з електронної книжки, що дозволить істотно заощадити заряд енергії, адже чорнило практично не споживають багато енергії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що власники смартфонів Pixel 3 знову скаржаться на чергові несправності. Якщо пару днів тому на форумах з'явилися повідомлення про те, що динаміки мікрофон смартфона і працюють несправне, і співрозмовника практично нереально почути, то в цей раз з'явилися проблеми зі сканером відбитків пальців, що не виконує свої функції належним чином.

Знай.uа писав, що Apple різко скоротила виробництво iPhone. В черговий раз яблучна корпорація зменшує поставки новий смартфонів, які продаються не так добре, як хотілося б компанії. Тепер виробництво смартфонів різко скорочується, що безсумнівно вдарить по фінансовому стані компанії.