З моменту початку нинішнього року минуло всього кілька днів, а компанія Xiaomi вже щосили радує новими гаджетами. Тепер китайська корпорація представила новий пристрій, і це не смартфон - Mi Power Bank 3: High Version. Виріб доступний в чорному кольорі, а представляє воно з себе портативний акумулятор ємністю 20 000 маг. Однак, це не просто “банку”, яка може зарядити 2 смартфона, і розрядитися. Девайс здатний заряджати до трьох пристроїв одночасно, причому навіть ноутбуки, оснащені роз'ємом USB Type-C. приміром, ноутбуки від Apple, заряд яких теж йде від USB Type-C.

Як запевняє виробник, новинка в особі Xiaomi Mi Power Bank 3: High Version підтримує технологію швидкої зарядки Quick Charge 3.0 і PD (Power Delivery) у двох напрямках, а максимальна потужність досягає 45 Вт. ТАким чином, ваші смартфони та інші гаджети зможуть дуже швидко заряджатися, що не може не радувати.

до Речі, девайс з'явиться на ринку вже 11 січня, а заплатити за нього доведеться близько 1000 гривень.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила новий девайс, який порадує всіх користувачів смартфонів. Девайс є і бездротовим зарядним пристроєм, і зовнішнім акумулятором одночасно, що дозволить забути про розетці раз і назавжди. За новинку доведеться заплатити близько 23 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що акції корпорації Facebook закрилися вартістю 131 долар. Зазначається, що через зниження вартості, компанія втратила 25% свого капіталу. Немає сумнівів, що 2018 рік був чи не найгіршим серед всіх. І це цілком логічно, враховуючи, що компанія потрапляла у скандали з витоком даних сотень мільйонів користувачів, викликавши загальне недовіру до себе.

Знай.uа писав, що нові смартфони від LG отримають незвичайну функцію. Варто відзначити, що смартфони позбудуться динаміків, а звук буде відтворювати їх дисплей. Це перші в світі смартфони з такою технологією.