15 січня відбудеться старт продажів смартфона Xiaomi Redmi Note 7, який був представлений минулого тижня. Після його презентації публіка чекає спрощену версію – Redmi 7. До речі, девайс обзаведеться 48-мегапіксельною камерою, що не може не радіти. Однак, сам глава компанії Xiaomi сказав, що всі смартфони, які будуть випускатися компанія Redmi не будуть коштувати дорожче 350 доларів.

Її характеристики знаходяться на рівні чуток. Зате вартість майбутньої новинки назвав CEO компанії. Xiaomi Redmi 7 буде коштувати приблизно 700-800 юанів або $ 105- $ 120.

Смартфон може отримати процесор від MediaTek і продовжену гарантію, як більш дорогі моделі. Про терміни виходу девайс поки не йдеться, але він точно з'явиться на прилавках вже взимку 2019 року, так що саме час купувати запасатися грошима.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що всім відомо, що взимку улюблені iPhone вимикаються або ж розряджаються просто на очах. Причому ця проблема стосується не тільки старих iPhone, гл і топових флагманів від яблучної корпорації. Однак, існує кілька простих способів як це уникнути. Приміром, варто носити девайс в кишені, або не виймати пристрій з кишені куртки. Таким чином, девайс не зможе переохолодитися, будучи захищеним від впливу холоду.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайський виробник Xiaomi нахабно обдурив фанатів. Повідомляється, що китайська корпорація представила Redmi Note 7, камера якого складає 48-мегапікселів. Однак, як виявилося, у цієї камери немає стільки мегапікселів, що свідчить про те, що компанія обдурила фанатів. Повідомляється, що девайс отримав лише 12 мп замість 48.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила нову приставку для телевізора. Девайс здатний подарувати будь-кому телевізори мізки. Вартість Mi Box 4 SE складає всього 28 доларів, що не може не радувати. Серед іншого, девайс отримає можливість голосового управління.