Після провальної операційної системи Windows 8 компанія Microsoft вирішила випустити Windows 10, яку вона назвала першою “універсальної ОС” для планшетів і комп'ютерів, в тому числі таких, які оснащені сенсорним екраном. І хоча вона ще була сирим продуктом, довели “до розуму” її тільки через три роки.

Після цього, з'явилися докучливі оновлення, які донині виводять з себе користувачів “вінди”. Проте, корпорація Microsoft остаточно добила операційку, віпустив оновлення, які безповоротно видаляє особисті файли. Навіть нове оновлення, яке повинно було виправити помилки попередньої, принесло ще більше проблем в систему.

Хоч Windows 10 і вийшла влітку 2015 року, але тільки днями кількість комп'ютерів на її базі перевищила ті, що працює на Windows 7, а вона побачила світ ще в 2009 році. На тлі всього цього Microsoft почала створювати нову ОС під кодовим назвою Lite, а від десятої “вінди” практично повністю відмовилася, що багато хто користувачі вже відчули на собі, коли їх електронний пристрій після установки чергового оновлення вийшло з ладу повністю або частково.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Судячи з усього, розробників Windows 10 перевели у відділ по розробці нової ОС, ну а стару “десятку” залишили як є. Краще їй вже не буде.

Нагадаємо, що всім відомо, що взимку улюблені iPhone вимикаються або ж розряджаються просто на очах. Причому ця проблема стосується не тільки старих iPhone, гл і топових флагманів від яблучної корпорації. Однак, існує кілька простих способів як це уникнути. Приміром, варто носити девайс в кишені, або не виймати пристрій з кишені куртки. Таким чином, девайс не зможе переохолодитися, будучи захищеним від впливу холоду.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайський виробник Xiaomi нахабно обдурив фанатів. Повідомляється, що китайська корпорація представила Redmi Note 7, камера якого складає 48-мегапікселів. Однак, як виявилося, у цієї камери немає стільки мегапікселів, що свідчить про те, що компанія обдурила фанатів. Повідомляється, що девайс отримав лише 12 мп замість 48.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила нову приставку для телевізора. Девайс здатний подарувати будь-кому телевізори мізки. Вартість Mi Box 4 SE складає всього 28 доларів, що не може не радувати. Серед іншого, девайс отримає можливість голосового управління.