Близько п'яти років тому ігрова студія Rockstar Games почала займатися портированием своїх старих відеоігор для смартфонів і планшетів, що працюють на базі операційних систем Android і iOS. Це принесло дуже великі плоди, ну і багатомільйонний прибуток компанії. Тепер ходять чутки про те, що Grand Theft Auto IV з'явиться на мобільних смартфонах Android і iOS.

Коли дана гра вийшла, потягнути її на максимальних графічних настройках в силу ряду причин могли лише поодинокі комп'ютери, але з часом ситуація докорінно змінилася. Тепер же гру можуть спокійною запускати і смартфони, адже більшість сучасних девайсів мають близько 4 Гб оперативної пам'яті, чого більш ніж достатньо, враховуючи маленький екран смартфона, якщо порівнювати з комп'ютером або ноутбуком.

Втім, вже незабаром це гарантовано станеться, оскільки відмовлятися від випуску для смартфонів і планшетів такої приголомшливої відеоігри, як GTA IV, студія абсолютно точно не стала б. Сучасні портативні електронні пристрої цілком можуть її потягнути.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Є всі підстави вважати, що завантажити Grand Theft Auto IV для Android і iOS геймери зможуть вже в 2019 році, швидше за все, в другій половині року. Цілком можливо, що вона буде платною, але мобільні ігри часто не коштують дуже великих грошей.

Нагадаємо, що всім відомо, що взимку улюблені iPhone вимикаються або ж розряджаються просто на очах. Причому ця проблема стосується не тільки старих iPhone, гл і топових флагманів від яблучної корпорації. Однак, існує кілька простих способів як це уникнути. Приміром, варто носити девайс в кишені, або не виймати пристрій з кишені куртки. Таким чином, девайс не зможе переохолодитися, будучи захищеним від впливу холоду.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайський виробник Xiaomi нахабно обдурив фанатів. Повідомляється, що китайська корпорація представила Redmi Note 7, камера якого складає 48-мегапікселів. Однак, як виявилося, у цієї камери немає стільки мегапікселів, що свідчить про те, що компанія обдурила фанатів. Повідомляється, що девайс отримав лише 12 мп замість 48.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила нову приставку для телевізора. Девайс здатний подарувати будь-кому телевізори мізки. Вартість Mi Box 4 SE складає всього 28 доларів, що не може не радувати. Серед іншого, девайс отримає можливість голосового управління.