Відразу кілька джерел підтвердили чутки, що компанія Apple розробляє нову модель плеєра iPod touch. Подейкують, що iPod touch 7-го покоління повинен вийти в 2019 році. Він стане бюджетним пристроєм, спрямованим на підтримку сервісів компанії, зокрема, Apple Music. Однак, навіщо зараз потрібно пристрій без підключення до мережі - невідомо. Практично в кожному сучасному смартфоні є вбудований плеєр, що дозволяє обмежуватися лише одним універсальним пристроєм.

Останній iPod touch 6-го покоління вийшов влітку 2015 року за $ 199 (5 500). За характеристиками він схожий на iPhone 6, але екран менше. Він був простим способом отримати доступ до додатків на iOS та онлайн-сервісів розробника. Судячи з усього, компанія хоче повернути стару практику і знову почати випускати недорогі плеєри без можливості дзвонити, але з доступом до Apple Music та інших сервісів. Проте компанія вже представила “бюджетний” смартфон, ціна якого близько 750 доларів. Судячи з усього, не такий вже він і бюджетний, якщо подивитися на статистику продажів.

Логічним було б припустити, що iPod touch 7-го покоління може отримати роз'єм USB Type-C замість Lightning. У такому випадку компанія Apple продовжить повний перехід на стандартизований роз'єм, який надасть влаштування нових можливостей.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що браузер Google Chrome навчили видаляти до 12 видів реклам. Однак, випробувати цю функцію можна буде з липня 2019 року, про це заявив директор по продуктах Chrome. Судячи з усього, тепер користувачі позбудуться від докучливої реклами, відео, які включаються самі по собі і банери, які неможливо закрити, або прибрати з екрану. Цим займеться Google, і це не може не радувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що культова гра від Rockstar GTA IV з'явиться і на смартфонах. Варто відзначити, пройшло дуже багато часу з моменту виходу цієї гри, однак, розробники тільки зараз надумали перенести проект на мобільні пристрої і планшети. І це не дивно, адже продуктивність пристроїв сильно зросла за кілька років, так що іншого очікувати і не варто.

Знай.uа писав, що Xiaomi представила розумні телевізори, за ціною смартфонів. Повідомляється, що нові пристрої від китайської компанії володіють усіма сучасними функціями, але ціна при цьому всього лише 500 доларів. Погодьтеся, звучить дуже заманливо. Про дату появи пристрою на ринку поки рано говорити, але бажаючі придбати пристрій точно будуть.