Одразу ж після презентації хваленого бюджетника Redmi Note 7, компанія Xiaomi готується до чергового анонсу. На цей раз, 24 лютого повинні представити вже як мінімум три смартфон: Redmi Note 7 Pro, Mi Mix 3S і Redmi Go. Так, безумовно, буде з чого вибрати.

Одним з цих смартфонів буде Redmi Note 7 Pro. За останніми даними, ця модель повинна бути аналогічною в дизайні до простої версії, однак з більш потужною платформою Qualcomm Snapdragon 675 і сенсором для тиловий камери Sony IMX586 на 48 Мп. Початкова ціна за цей гаджет буде коливатися в межах $ 200, але навіть цей смартфон по праву може називатися бюджетним, адже ціна точно нижче вартості середнячка на ринку смартфонів.

Інший очікуваний смартфон від Xiaomi є наступний Mi Mix. Є припущення, що це буде модель Mi Mix 3 з модемом 5G. Однак, підтримка мережі нового покоління може виявитися марною, адже 5G практично ніде не працює, і найближчим часом з'явиться в Китаї і США. Про ціну теж поки рано говорити, так як невідомо, чи буде версія без підтримки нової мережі.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Найбільш очікуваним буде Redmi Go від програми Android Go, на базі операційної системи Android 9 Pie. Вперше про нього нам стало відомо завдяки сінгапурському регулятору Info-communications Media Development Authority (IMDA) ще 19 грудня. Точних і підтверджених технічних характеристики про нього, поки що, немає. Однак, інсайдери повідомляють, що характеристики смартфона буде дуже слабкими, а смартфон буде коштувати менше 100 доларів.

Нагадаємо, що голова Xiaomi похвалився новою системою захисту своїх смартфонів. Тепер сенсорний датчик відбитків пальців, який розмістили під сам дисплей, отримає прискорений процес роботу за рахунок його вдосконалення. Проте, чи стане система більш надійною - невідомо. Будемо сподіватися, що ціна на смартфони не збільшиться з-за цього нововведення.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що команда YouTube заборонила пранки на самому популярному відео-хостингу в світі. Тепер же відео з пранками, які можуть завдати шкоди здоров'ю людини не будуть дозволяти публікувати. Відомі пранкери залишаться без мільйонів фанатів, так як старі відео теж видалять з сервісу.

Знай.uа писав, що інсайдери показали новий iPhone XI, який з'явитися на прилавках вже у вересні цього року. Проте, компанія не визначилася з зовнішнім виглядом смартфона. Основний упор буде на задню камеру, і виробник поки не зважився, як вона буде виглядати в кінцевому продукті.