Бренд модного одягу, парфумерії та аксесуарів преміум-класу Louis Vuitton вийшов на новий для себе ринок аудиопродукцииі представила світу повністю бездротові навушники Horizon. І хоча до продукту претензій немає, до самого бренду з'явилися деякі питання.

приміром, компанія не стала розробляти свої навушники, а взяла за основу вийшла в минулому році модель MW07 від американського виробника Master & Dynamic і додала свій дизайн. Прикрашені логотипом LV, навушники отримали втричі більший цінник і тепер замість $299 коштують $995. Різниця в 700 доларів за логотип бренду сильно здивував користувачів мережі.

Master & Dynamic вже прагнула виділитися на ринку бездротових навушників, використовуючи асиметричний дизайн та нетрадиційні кольори. Так що співпраця з Louis Vuitton – цілком логічне продовження цієї стратегії. Логічно до тих пір, поки ви не усвідомлюєте, що за логотип Louis Vuitton ви переплачуєте $700. Навушники практично нічим не відрізняються від звичайних оригіналів: колір трохи змінений, так і логотип інший.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У своїх оглядах багато оглядачів відзначають, що MW07 – зручні навушники з хорошим звучанням, але ціна $299 для них завищена, тим більше, що на ринку зараз існують більш дешеві гідні аналоги. А тисяча доларів - це крадіжка.

Нагадаємо, що Xiaomi представить перший смартфон з підтримкою 5G вже 24 січня. Повідомляється, що це буде Xiaomi Mi Mix 3, який оснащений топовим чіпсетом з підтримкою мережі нового покоління. Однак, для українців смартфон абсолютно марний, адже 5G у нас не підтримується, а переплачувати за функцію, якої не можна користуватися, як мінімум нерозумно. Крім нової мережі, девайс отримає непогану камеру, а також об'ємний акумулятор. Про ціну поки нічого не відомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що новий вірус захопив мережу, і тепер заражає комп'ютери, що працюють на Windows. До того ж, це не просто вимагач, але і шифрування особистих даних на ПК. Навіть якщо відновити операційну систему, дані користувача без допомоги хакера не розшифрувати.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi відмовиться від виробництва бюджетних смартфонів. Тепер же, цими новинка займеться інша компанія - Redmi, яка не буде випускати смартфони дорожче 350 доларів.