Нерідкі випадки, коли виробники телефонів тролять своїх основних конкурентів, оскільки всі вони з усіх сил намагаються захопити частину ринку. Останнім часом на Apple було направлено “увага” конкурентів Huawei і Samsung. Хто б міг очікувати, що OnePlus приєднається до “тролям”, і нещодавно придумала черговий привід висміяти яблучну корпорації.

Нещодавно, компанія Counterpoint опублікувала свої дані щодо ринку смартфон на індійському сегменті, де OnePlus посів перше місце. Виробник, одержимий тріумфом, вирішив у Twitter попередити “Купертіно”, що йому зростає серйозний конкурент. До того ж, компанія зробила це у досить незвичайній манері. На зображенні в Siri запитують, який преміальний смартфон в Індії на сьогодні є №1. Під постом є невелика примітка про те, що смартфони OnePlus не підтримують Siri, для цих цілей в них передбачений персональний помічник Google Assistant. Також в підписі використовують стиль заголовних букв Apple: “iDare you”.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

OnePlus-хороший рекламний трюк. Однак, Apple також не залишається осторонь. Яблучна корпорація виставила величезний банер з натяком на те, що Android-смартфони менш надійні, ніж iPhone. І це не дивно, адже сам Тім Кук, глава Apple повідомив, що вони приділяють величезну увагу надійності смартфонів як в мережі, так і в боротьбі з потенційними загрозами безпеки в самій iOS.

Нагадаємо, що відомий блогер показав, з чого складається Xiaomi Mi Mix 3, у якого є механізм слайдера в корпусі. Серед іншого, варто відзначити, що зрушується і развигается він за допомогою магнітів. Сам виробник заявляє, що якості механізму вистачить на 500 тисяч відкриттів і закриття камери. Однак, для тих, хто не користується фронтальною камерою його вистачить на дуже довго. До того ж, далеко не кожен любить користуватися фронтальною камерою.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple приготувала новий ігровий сервіс. Судячи з усього, яблучна компанія готується до випуску ігрового пристрою, типу iPod Touch, що раніше підтверджували інсайдери.

Знай.uа писав, що продажі Pixel 3 з тріском провалилися. Як виявилося, смартфон володіє величезною кількістю недоліків, серед яких навіть несправності камери, або постійні перегріви смартфона під час зарядки. Подивимося, яким буде Pixel 4, вихід якого заплановано на осінь 2019 року.