У iPhone знайдена чергова вразливість, за допомогою якої можна отримати доступ до даних на смартфоні. Про це розповів турецький айтішник Мелих Севім, який і виявив баг, а також показав, як він працює на відео.

Спеціаліст пояснив, що американська компанія “пов'язує номер телефону, що вказується у ідентифікатор Apple ID, з аккаунтом власника в iCloud”. Це може погано обернутися для користувачів і пристрою, до якого прив'язаний цей номер.

Мелих каже, що “людина, зареєстрований в iCloud, може вказати у відомостях чужий номер телефону і отримати дані, які пов'язані з цим номером”. Досить незвичайна виверт. Але дивним тут є те, що Apple допустила цей баг, і тепер можна залишитися як без смартфона, так і без даних. Яблучна корпорація поки ніяк не прокоментувала цей інцидент.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, що відомий блогер показав, з чого складається Xiaomi Mi Mix 3, у якого є механізм слайдера в корпусі. Серед іншого, варто відзначити, що зрушується і развигается він за допомогою магнітів. Сам виробник заявляє, що якості механізму вистачить на 500 тисяч відкриттів і закриття камери. Однак, для тих, хто не користується фронтальною камерою його вистачить на дуже довго. До того ж, далеко не кожен любить користуватися фронтальною камерою.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple приготувала новий ігровий сервіс. Судячи з усього, яблучна компанія готується до випуску ігрового пристрою, типу iPod Touch, що раніше підтверджували інсайдери.

Знай.uа писав, що продажі Pixel 3 з тріском провалилися. Як виявилося, смартфон володіє величезною кількістю недоліків, серед яких навіть несправності камери, або постійні перегріви смартфона під час зарядки. Подивимося, яким буде Pixel 4, вихід якого заплановано на осінь 2019 року.