Ще в першій половині 2018 року китайська корпорація Xiaomi випустила на ринок вкрай загадкове для багатьох людей мобільний пристрій, яке отримало назву Black Shark. По суті, це ігровий смартфон з непоганими характеристиками, і при цьому має доступну ціну. 6 лютого 2019 року смартфон вперше став доступним за межами Китаю.

Починаючи з сьогоднішнього дня купити довгоочікуваний смартфон Xiaomi Black Shark за офіційною рекомендованою ціною можна в багатьох країнах світу, в тому числі і на території України. Що стосується цін, базова версія цього телефону з 6 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної пам'яті була оцінена в 13 400 гривень, тоді як за модель з 8 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ ПЗУ просять 14 050 гривень. І все це при тому, що сам телефон вже майже як рік застарів, а з моменту його дебюту в продаж встигли запустити поліпшену модель. У будь-якому випадку, девайс все ще має потужний процесор, а також якісно відображає картинку.

І справді, ще восени 2018 року китайська корпорація запустила в продаж модель Black Shark Helo, яка стала покращеної у всіх відносинах версією першої. Іншими словами, у продаж на міжнародному ринку запустили вже застарілий смартфон, який, напевно, не варто купувати. Подивимося, чи стане популярним цей девайс за межами Китаю.

Популярні новини зараз
Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft відреклася від Skype Classic. Варто відразу зазначити, що мова йде тільки про 8 версії популярного сервісу. Судячи з усього, компанія більше не бажає підтримувати актуальну версію додатків.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що співробітник Google успішно зламав iOS 12. Варто зазначити, що саме він відкрив вразливість, і повідомив про це в першу чергу Apple, щоб компанія виправила свої помилки. На це знадобилося всього лише місяць. У будь-якому разі, факт наявності уразливості вдарить по репутації компанії.

Знай.uа писав, що компанія Apple знову відправила на прилавки революційний iPhone. Звичайно ж, мова йде про iPhone X, який став першим смартфоном з вирізом на екрані, а також новою системою захисту FaceID. До речі, в цей раз девайс буде продаватися за ціною від 700 доларів, що не може не радувати.