Проблемній індукційній зарядці від Apple для живлення декількох пристроїв одночасно, AirPower, знову приписали весняний запуск, а також розповіли трохи деталей про AirPods 2. Варто відзначити, що інсайдери прогнозували вихід пристроїв набагато раніше. Наприклад, практично всі очікували ці пристрої ще восени 2018 року, разом з iPhone X.

Чутки про весняну запуску пристрою, який вже нібито виробляється, підкріплюються даними від різних джерел про вихід навесні. Аналогічну інформацію тепер видали джерела видання MySmartPrice. Вони не уточнили місяць, але кажуть, що реклама вже знімається. Це підвищує шанси на запуск вже в березні-квітні. Втім, це теж не можна виключати. Компанія може залишити презентацію у вересні тільки для iPhone і MacBook, а інші менш помітні товари випустити в першій половині 2019 року.

Пристрій стане трохи товщі, ніж передбачалося спочатку. Інженери змогли помістити котушки в конфігурації 8-7-7. Це допомогло вирішити проблеми з нагріванням і розпізнаванням пристроїв, наголошувалося раніше. Нагадаємо, що можна одночасно заряджати відразу 3 пристрої.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, що голова Xiaomi розповів, якими будуть смартфони 2019 року. Відзначимо, що компанія рік тому придбала компанія, яка спеціалізується на камерах смартфонів. Саме тому в смартфонах Xiaomi, нехай навіть і бюджетних, знаходиться топова камера, з якою не зрівняється навіть об'єктиви iPhone XS Max. У будь-якому випадку, нас чекає багато чого цікавого, так що саме час запастися терпінням і грошима.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що справи у Apple йдуть дуже погано, і в компанії придумали, як збільшити число продажів нових iPhone, які з тріском провалилися в кінці 2018 року. Повідомляється, що співробітникам сервісних центрів Apple наказали почати продавати iPhone XR, замість того, щоб просто зробити ремонт вже зламаний iPhone користувача.

Знай.uа писав, що дизайн китайського Oppo R19 вперше з'явився в мережі. Серед іншого, варто відзначити непоганий екран, і незвичайну камеру, яка має висувний механізм.