минулого тижня Apple випустила оновлення мобільної операційної системи iOS 12.1.4. Апдейт виправив значну уразливість, що завдає шкоди безпеці помилку в групових дзвінків FaceTime, за рахунок якої можна було прослуховувати користувачів. Однак, оновлення системі принесло більше бід, ніж виправлень.

Раніше багато вже скаржилися на втрату мобільного зв'язку або Wi-Fi підключення, або ж їх обох разом в iOS 12. З iOS 12.1.4 проблема з'явилася і у тих користувачів, які раніше з нею не зіштовхувалися. Звичайно ж, користувачі смартфонів від яблучної корпорації пішли штурмувати сайт службі підтримки і тематичні форуми. Поки що компанія ніяк не відреагувала на дану проблему. Сподіваємося, що невдовзі з'явиться позапланове оновлення для всіх iPhone.

Крім зв'язку, користувачі скаржаться на знижену продуктивність Touch ID і інших функцій, а також проблеми з AirPods. На щастя, це апаратна помилка, так що це можна легко виправити.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що голова Xiaomi розповів, якими будуть смартфони 2019 року. Відзначимо, що компанія рік тому придбала компанія, яка спеціалізується на камерах смартфонів. Саме тому в смартфонах Xiaomi, нехай навіть і бюджетних, знаходиться топова камера, з якою не зрівняється навіть об'єктиви iPhone XS Max. У будь-якому випадку, нас чекає багато чого цікавого, так що саме час запастися терпінням і грошима.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що справи у Apple йдуть дуже погано, і в компанії придумали, як збільшити число продажів нових iPhone, які з тріском провалилися в кінці 2018 року. Повідомляється, що співробітникам сервісних центрів Apple наказали почати продавати iPhone XR, замість того, щоб просто зробити ремонт вже зламаний iPhone користувача.

Знай.uа писав, що дизайн китайського Oppo R19 вперше з'явився в мережі. Серед іншого, варто відзначити непоганий екран, і незвичайну камеру, яка має висувний механізм.