Ще в листопаді 2017 року компанія Apple запустила в продаж флагманський смартфон iPhone X, появи якого на полицях магазинах чекали дуже багато. І все це при тому, що мобільний пристрій оцінили в цілу $ 1000, тобто у величезну суму грошей. Нагадаємо, що пристрій зняли з виробництва, щоб не створювати конкуренцію iPhone XR, який вийшов через рік після презентації десятки.

Якщо ще на старті продажів iPhone X в сертифікованому для українського ринку стані продавали за 27 600 гривень, то вже зараз придбати його можна набагато дешевше, тому як даний телефон топового рівня нищівно сильно впав в ціні, що дозволяє придбати його за 15 000 гривень. Виходить, що розмір економії досягає цілих 12 600 гривень, на які цей апарат подешевшав за півтора року. Погодьтеся, економила просто колосальна. У будь-якому випадку, придбати його можна буде тільки обмежений час, оскільки у вересні Apple представить вже нові смартфони, які затьмарять всіх попередників.

Втім, для фанатів Apple це не проблема, адже кожен бажаючий міг придбати саме цю модель ще в 2017 році.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Ubisoft проговорилася про всі секрети майбутньої гри The Division 2. Варто зазначити, що перша гра користувалася величезною популярністю, так що вихід другої частини було досить очікуваним. Один з творців гри повідомив, що незабаром з'явиться відкритий бета-тест, так що кожен бажаючий зможе випробувати гру ще до її анонсу. Відмінна можливість, щоб зрозуміти, чи подобається вам гра, чи ні.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що власники старих iPhone не хочуть оновлювати свої смартфони. Судячи з фінансових звітів компанії, продажі нових iPhone 2018 року виявилися невдалими. І це не дивно, адже нічого нового компанія не показала в цьому році, а сенсу переплачувати за точно такий же телефон тільки з меншими рамками просто немає.

Знай.uа писав, що iPhone в Україні істотно подешевшали. Повідомляється, що тепер можна придбати порівняно нові моделі за доступною ціною. Варто відзначити, що магазини і торговельні посередники просто хочуть продати решту смартфони, щоб звільнити місце новим моделям, вихід якого запланований на 2019 рік.