Старт продажів смартфона Redmi Note 7 вийшов з затримкою з-за аварії на заводі Xiaomi, з-за якого постачання перенеслися аж на 7 днів. Незважаючи на проблеми, покупці влаштували неабиякий ажіотаж навколо новинки, зробивши перший смартфон від суббренду Redmi самим продаваним в історії китайського виробника. До того ж, першу партію пристрою продали всього за лічені секунди.

Xiaomi заявили, що смартфони розлітаються за хвилини, не встигнувши з'явитися на сайті. Всього за 15 днів було реалізовано понад 1 мільйон смартфонів Redmi Note 7 – це вражаючий результат для мобільного пристрою, яке поки продається тільки в Китаї. Подивимося, вийде чи перевершити ці показники своїм конкурентам.

Більш того, виробник не встигає впоратися з попитом: по всім торговим майданчикам вже сумарно зібрано близько 7 мільйонів заявок від охочих придбати новинку. Xiaomi поки не змозі поповнювати складські запаси, так що користувачам залишається тільки чекати. І це не дивно, адже смартфон за 150 доларів отримав топову 48-мегапіксельну камеру.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що Apple планує запустити платний сервіс, який дозволить власникам iPhone і інших гаджетів від яблучної компанії читати необмежену кількість новин від різних редакцій. Втім, сам сервіс коштує 10 доларів в місяць, так що любителям тільки перевірених новин доведеться платити за інформацію.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ігор Civilization VI раптово стала безкоштовною. Тепер кожен бажаючий може оцінити гру абсолютно безкоштовно. Однак, будуть доступні лише головні аспекти гри, а ось за доповнення або ж DLC доведеться заплатити реальних грошей, якщо ви цього захочете.

Знай.uа писав, що Google відновила роботу над Project Ara. Нагадаємо, що це модульний смартфон, у якого можна змінювати “начинку” самостійно, а сам процесор, камера, акумулятор мають форму прямокутників. Нагадаємо, що проект поховали ще в 2016 році, і вже в 2019 перше модульне пристрій може виявитися на прилавках.