Jaguar придумала мову для спілкування людей і авто. Так, це звучить дуже дивно, але ж розумні колонки вільно розмовляють з користувачами, так що прийшла черга і авто.

Ніяких цифр, текстових повідомлень і звукових сигналів - компанія вважає, що повідомляти пішоходів про дії автомобілів краще за допомогою проекці на асфальт світлових смуг. Самі по собі сигнали досить інтуїтивні, так що зрозуміти, як буде пересуватися авто зможе навіть дитина.

Запам'ятати сигнали вкрай легко: при гальмуванні проміжки між смугами зменшуються, а при старту з місця — збільшуються. Також смуги показують, в який бік збирається повернути автомобіль. Проте, чи будуть символи на авто різних марок - невідомо. До того ж, не факт, що технологія стане популярною. У будь-якому випадку, потрібно покладатися на свою реакцію і пильність на дорозі, і це теж стосується пішоходів.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що Apple планує запустити платний сервіс, який дозволить власникам iPhone і інших гаджетів від яблучної компанії читати необмежену кількість новин від різних редакцій. Втім, сам сервіс коштує 10 доларів в місяць, так що любителям тільки перевірених новин доведеться платити за інформацію.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ігор Civilization VI раптово стала безкоштовною. Тепер кожен бажаючий може оцінити гру абсолютно безкоштовно. Однак, будуть доступні лише головні аспекти гри, а ось за доповнення або ж DLC доведеться заплатити реальних грошей, якщо ви цього захочете.

Знай.uа писав, що Google відновила роботу над Project Ara. Нагадаємо, що це модульний смартфон, у якого можна змінювати “начинку” самостійно, а сам процесор, камера, акумулятор мають форму прямокутників. Нагадаємо, що проект поховали ще в 2016 році, і вже в 2019 перше модульне пристрій може виявитися на прилавках.