Відомий американський інженер хоче позбутися від будинку в Лос-Анджелесі.

Ілон Маск вирішив продати особняк, який оцінюється ріелторами у 4,5 мільйонів доларів.

Ілон Маск
Ілон Маск

Будинок виставлений на продаж за 4,5 млн доларів

Генеральний директор компанії Space X і Tesla, інженер-розробник Ілон Маск вирішив продати свій сімейний будинок. Особняк площею 280 квадратів має чотири спальні і стільки ж ванних кімнат.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Неважко здогадатися, що всередині все дуже технологічне та інноваційне.

Віконні штори і жалюзі, освітлення, температуру повітря, систему безпеки, музику і відео в «розумному» будинку можна включити і налаштувати спеціальним пультом.

Зі «звичайних» деталей будинку – підлога з паркету і кам'яні стіни. Ванна ж вражає скляною поверхнею. На території присутній величезний басейн, сад, город з міні садом.

За словами зарубіжних ріелторів, Маск довго жив у цьому особняку. Відзначається, що якщо хтось і купить цей чудовий будинок, то вони відразу виявляться сусідами Ілона, оскільки в цьому районі він володіє ще кількома резиденціями.

Нагадаємо, Маск розповів про новий двигун Raptor: колонізація Марса не за горами

В коментарях Маску задали питання, як Raptor залишається на місці на тестах, якщо він настільки потужний. "Телекінез", — незворушно відповів глава SpaceX. Відповідь не здивувала публіку, адже Маск відомий не тільки своїми винаходами, але і уїдливими відповідями звичайним користувачам соцмереж.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Маск назвав вартість переїзду на Марс: не для бідних

Глава SpaceX Ілон Маск спрогнозував, що вартість польоту на Марс у майбутньому складе всього 100 тисяч доларів. Втім, це не така вже й велика ціна, враховуючи, що можна опинитися на абсолютно іншій планеті.

Також Знай.ua" писав про те, що Маск вміло затролив російські ракети: мій двигун краще