Компанія Lenovo у листопаді минулого року анонсувала среднебюджетний слайдер Lenovo Z5 Pro, а зараз вже готує до анонсу його наступника. Варто відзначити, що це чи не перший слайдерный смартфон на ринку, так що Lenovo вже має досвід у розробці подібних технологій.

Виробник опублікував в соціальній мережі Weibo постер, згідно з яким смартфон Lenovo Z6 Pro представлять в рамках Всесвітнього мобільного конгресу 2019 в Барселоні. Виставка розпочнеться вже наступного тижня, так що чекати залишилося недовго. Однак, на диво, про смартфон практично немає ніякої інформації. Судячи з усього, розробкою займався дуже вузьке коло осіб, так як інсайдери не змогли знайти достовірну інформацію.

Можна лише припустити, що він продовжить концепцію свого попередника і також буде мати форм-фактор слайдера з безрамковий AMOLED Full HD+ дисплеєм. Звичайно ж, фронтальну камеру приберуть висувний механізм, як і інші датчики. Новинка, швидше за все, буде працювати на процесі Qualcomm і отримає швидку зарядку, подвійну основну камеру і сканер відбитків пальців, вбудований дисплей.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представить бюджетну версію флагмана Mi 9 Lite, який отримає топові характеристики, при цьому ціна буде цілком адекватною. Так, смартфон не отримає топовий процесор, так і камера буде не кращою на ринку, але за ціну в 235 доларів смартфон більш ніж вигідно купувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi приготувала оновлення прошивки MIUI 10 для своїх смартфонах. Тепер же в мережі з'явилися фото, які підтверджують той факт, що прошивка покращує характеристики камери. Знімки, зроблені в нічний час доби виходять набагато краще.

Знай.uа писав, що Google Chrome дав збій. Тепер у користувачів деякі розширення відмовляються працювати. Справа в тому, що Google проводить експеримент, і задіяв у ньому звичайних користувачів браузера.