Після презентації смартфонів Galaxy S10, мова зайшла про модифікації девайса з підтримкою мережі 5G, яка у нас з очевидних причин продаватися не буде. Так, це та сама просунута версія Galaxy S10 5G, яка зі слів інсайдерів називалася всередині компанії як Beyond X. Підтримка 5G — далеко не єдина відмінність Galaxy S10 5G від Galaxy S10+, так що смартфон безперечно варто розглядати як окрему модель, а не як просто версію Galaxy S10+. Втім, про все по порядку.

Samsung Galaxy S10 5G використовується екран Dynamic AMOLED типу Infinity-O діагоналлю цілих 6,7 дюйма проти 6,4 дюйма у Galaxy S10+, що робить цю модель найбільшою в історії лінійки Galaxy S. Дозвіл екрану не відрізняється від такого у Galaxy S10 і Galaxy S10+ — Quad HD+ (1440х3040 пікселів). Не можна не сказати, що екран буде просто величезною. Це практично планшет, а в кишеню його вже ну точно не покласти.

Друга особливість Samsung Galaxy S10 5G — камери. У цієї моделі в загальній складності 6 камер — подвійна фронтальна і четвірна основна. Втім, вони нічим не відрізняються від тих, які встановлені в Galaxy S10+.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Смартфон Samsung Galaxy S10 5G пропонується в єдиній конфігурації з 8 ГБ оперативної пам'яті і 256 ГБ флеш-пам'яті, причому слота microSD не передбачено.

Однак, девайс отримав величезний акумулятор об'ємом в 4500 мА·ч і підтримкою швидкої провідний зарядки Super Fast Charging потужністю 25 Вт. Такої кількості енергії точно вистачить на весь день інтенсивного використання.

У продаж Samsung Galaxy S10 5G надійде навесні. Про його ціну поки не повідомляється.

Нагадаємо, що хакерам вдалося зламати будь-який iPhone за допомогою голосового помічника Siri. Дивно, але голосовий помічник не намагався чинити опір, і виконував усі команди, які вимагали хакери. За допомогою Siri можна зламати iPhone, і це дасть доступ до платних додатків безкоштовно.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony відмовилася від виробництва старих ігрових приставок. Мова йде про PlayStation Vita, яка так і не стала популярною серед геймерів.

Знай.uа писав, що компанія Razer відмовилася від виробництва смартфонів. Судячи з усього, смартфони виявилися непотрібними геймерам. Ті ж девайси від Xiaomi мають такі ж характеристики, але продаються в кілька разів дешевше. Саме тому компанія так і не змогла заявити про себе на ринку смартфонів.