Вчора, у США офіційно представили кращий спортивний браслет під назвою Samsung Galaxy Fit, який виглядає саме так, як повинен був Xiaomi Mi Band 4, однак його презентація відбудеться лише через кілька місяців. Втім, практично нічим новим цей браслет нас не здивує: Super AMOLED-екран, володіє 0,95-дюймовою діагоналлю, звичайно, з підтримкою сенсорного управління.

Корпус спортивного браслета Samsung Galaxy Fit захищений від попадання води і пилу за стандартом IP68, витримуючи при цьому занурення під воду на глибину до 50 метрів. Браслет здатний розрізняти фізичну активність користувача, а також робити статистику, відображаючи показники в реальному часі.

Вибрати потрібний режим спорту, їх близько 90 штук, можна через додаток Samsung Health для смартфонів, після чого браслет сам почне відстежувати фізичну активність. При 0,95-дюймовому Super AMOLED-дисплеї його роздільна здатність становить 240 на 120 пікселів, а за автономність у відповіді акумулятор на 120 маг. Скільки девайс протримається без підзарядки - невідомо. Не обійшлося в новинці без сканера серцевого ритму, а також, крім того, без акселерометра, який призначений для автоматичної активації екрану, коли це потрібно.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

до Речі, Також у продажу з'явилася спрощена модель під назвою Galaxy Fit e, яка має чорно-білим 0,74-дюймовим PMOLED-екраном з роздільною здатністю 64 на 128 пікселів, тільки дротовий зарядкою і без гіроскопа.

Модель Samsung Galaxy Fit e оцінена в 1 500 гривень, але її функціональні можливості також обмежені.

Нагадаємо, що хакерам вдалося взломатьіРһопе за допомогою голосового помічника Siri. Дивно, але голосовий помічник не намагався чинити опір, і виконував усі команди, які вимагали хакери. За допомогою Siri можна зламати iPhone, і це дасть доступ до платних додатків безкоштовно.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony відмовилася від виробництва старих ігрових приставок. Мова йде про PlayStation Vita, яка так і не стала популярною серед геймерів.

Знай.uа писав, що компанія Razer відмовилася від виробництва смартфонів. Судячи з усього, смартфони виявилися непотрібними геймерам. Ті ж девайси від Xiaomi мають такі ж характеристики, але продаються в кілька разів дешевше. Саме тому компанія так і не змогла заявити про себе на ринку смартфонів.