Розумні кросівки Nike Adapt BB, які здатні шнуруватися самостійно, дали збій через оновлення програми на Android. Взуття неможливо зашнурувати, ні через програму, ні з допомогою кнопок. Тепер ж взуття, що продається за 300 доларів, виявилася просто марною

Про це повідомили користувачі в соцмережах. При цьому деякі власники кросівок вирішили цю проблему, перезавантаживши девайс. Втім, проблема все ще залишається актуальною, і компанії необхідно якомога швидше її вирішити.

Нагадаємо, що кросівки Nike шнуруются з допомогою програми Nike Adapt. Але після оновлення програми на Android кросівки перестали під'єднуватися до смартфонів. Цікаво, що найчастіше проблема зачіпає лише один черевик.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Представники компанії Google Play відповіли декільком користувачам, що знають про проблему і намагаються її вирішити. А поки вони вирішують цей неприємний інцидент, любителі дорогих кросівок залишилися босими.

Нагадаємо, що хакерам вдалося зламати гру Metro Exodus всього за 5 днів після виходу проекту. Судячи з усього, захист спрацювала непогано, адже продажі гри цілком непогані, і це всього лише за 5 днів. Тепер же пірати зможуть завантажити гру безкоштовно в мережі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі показали 16-дюймовий MacBook Pro 2019. Ноутбук від яблучної корпорації отримає топовий процесор, а також величезний екран. Судячи з усього ця модель підійде тим, хто працює в відео та фото-редакторах, в яких потрібна велика простір для роботи.

Знай.uа писав, що смартфон Samsung Galaxy Note 9 почав різко падати в ціні. Повідомляється, що на момент виходу він продавався за 30 тисяч гривень. Тепер же в магазинах його можна знайти і за 20 000 гривень.