Авторитетний ресурс DisplayMate опублікував результати тестування флагманського смартфона Samsung Galaxy S10. Пристрій отримав найвищу оцінку експертів, які назвали дисплей кращим на ринку. Судячи з усього, він менш шкідливий, ніж екрани смартфонів від конкурентів. Дисплей від Samsung випромінює мінімальну кількість синього випромінювання, а якість відображення максимальна.

Серед переваг новинки експерти відзначили якість фільтра синього світла, відповідність стандарту колірного простору DCI-P3, підтримку HDR10+, високу енергоефективність і мінімальне зниження яскравості під кутом 30 градусів у порівнянні з IPS-рішеннями. Судячи з усього, Samsung дуже постаралася, щоб зробити Samsung Galaxy S10 дійсно флагманським пристроєм. Втім, цінник на пристрій починається від 25 тисяч гривень.

По завершенні тестування 6,1-дюймовий екран флагманського пристрою був визнаний самим просунутим OLED-модулем малого розміру в історії галузі, і отримав вищий за версією DisplayMate рейтинг А+. Подивимося, як на це відповість Apple колись випустить iPhone 2019 року вже цієї осені.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi готує оновлення прошивки MIUI 11 для своїх смартфонів. Втім, нову прошивку отримають далеко не всі користувачі. Компанія опублікувала список пристроїв, на які буде поширюватися оновлення. Кількість моделей смартфонів більше 40, і це чудова новина для тих, хто любить продукцію китайської корпорації.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що камери Nokia 9 PureView перевершили об'єктиви навіть ipHone XS. Повідомляється, що новий флагман від компанії Nokia, який отримав 5 камер на задній частині, знімає якісні знімки, які перевершили навіть знімки, зроблені на якісну камеру iPhone XS Max. Навіть у сучасних iPhone можна помітити зернистість на фото. Втім, Nokia таких недоліків немає.

Знай.uа писав, що Sony зупинила виробництво культової консолі PS Vita. Тепер на прилавках з'явиться останні моделі, які компанія випустила перед закриттям виробництва.