Виробники ігрових консолей не тільки відповідають за приставки, але ще й створюють для них ексклюзивні відеоігри. Особливо робити це любить Sony, яка при цьому дозволяє грати в свої фірмові гри тільки на PlayStation 4, якщо говорити про таких, які вийшли за останні 5 – 6 років. Варто відзначити, що компанія піклується про своїх гравців, і в кожній грі є україномовна локалізація, і це стосується навіть озвучки. Однак, на цей раз компанія зробила сюрприз абсолютно всім геймерам.

7 березня 2019 року, відбувся реліз спеціального фірмового додатки для Sony PlayStation 4, при використанні якого можна запускати будь-які ігри для PS4 на смартфонах і планшетах, які працюють під управлінням Android і iOS. Це відмінна можливість грати в консольні відеоігри на мобільних пристроях. При цьому, всі геймери можуть розраховувати на максимальну якість графіки і мінімальну затримку в передачі сигналу, звичайно, при наявності швидкого підключення до мережі. Втім, ця функція працює тільки для власників PS4, але заради такого можна і придбати.

Все це стало можливо завдяки тому, що відбувся реліз програми PS4 Remote Play. Так, Sony піклується не тільки про покупців, але і про інших геймерів, для який консольні ексклюзиви не так важливі.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, що продажі смартфона без кнопок і отворів Meizu Zero з тріском провалилися. Втім, це було очевидно, адже людство ще не готове до таких незвичайним смартфонам, вартість яких перевищує 1300$. Девайс хоч і отримав топову начинку, але ціна все ж залишається явно завищеною. Компанія повідомила, що випуск смартфона був жартом, але користувачі не особливо повірили повідомленню від глави компанії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що величезна кількість Android-приложений можуть стежити за користувачами навіть зливати дані компанії Facebook. Ми приготували цілий список додатків, які зливають ваші дані найбільшої соцмережі в світі.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi повідомила, що смартфони корпорації в майбутньому помітно подорожчає. Глава компанії повідомив, що смартфонів, дешевше 8 000 гривень більше не буде на ринку, і корпорація почне будувати репутацію виробника дорогих смартфонів.