Китайська компанія Xiaomi, за повідомленнями мережевих джерел, в кінці поточного місяця почне продажі смартфона Mi 9 Explorer Edition, обладнаного 8 Гбайт оперативної пам'яті та флеш-накопичувачем місткістю 256 Гбайт.

Новинка відрізняється "прозорим" корпусом. Так, на тильній панелі можна бачити стилізовані обриси друкованої плати і процесора. До речі, в якості електронного "мозку" використовується чіп Qualcomm Snapdragon 855, який об'єднує вісім обчислювальних ядер Kryo 485 з тактовою частотою від 1,80 ГГц до 2,84 ГГц, графічний прискорювач Adreno 640 і 4G-модем Snapdragon X24 LTE.

Дисплей Super AMOLED має розмір 6,39 дюйма по діагоналі і володіє дозволом Full HD+ (2340 × 1080 пікселів). Безпосередньо в область екрану інтегрований дактилоскопічний сенсор.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

В невеликому вирізом у верхній частині екрана розташовується 20-мегапіксельна камера для відеотелефонії і зйомки автопортретів. Ззаду встановлена потрійна основна камера, що поєднує датчики з 48 млн, 16 млн і 12 млн пікселів.

За харчування відповідає акумулятор ємністю 3300 мА·ч, підтримує 27-ватну дротову і 20-ватну бездротову зарядку.

Раніше повідомлялося, що видеоблогер Зак Нельсон, більш відомий під псевдонімом JerryRigEverything, отримав у свої руки смартфон Xiaomi Mi 9 і влаштував йому традиційну серію тестів на міцність.

Варто відзначити, що екран девайса надійно захищений, і необхідно докласти величезне зусилля, щоб залишити подряпини на екрані.

До речі, захисне скло і закриває виріз на екрані, так що фронтальна камера теж під надійним захистом.

Але отвори динаміка над дисплеєм не покрита склом, і металева решітка може бути пошкоджена гострими металевими предметами. Металеві бічні межі покриті фарбою, яка досить легко сцарапывается при впливі металевими предметами.

Нагадаємо, Viber додав нічний режим для Android і iOS: як включити.

Як повідомляв Знай.uа, Microsoft готує заміну провальною WIndows 10.

Знай.uа писав, 5 секретних функцій iOS 12, про яких мало хто знає.