Після виходу лінійки смартфонів Galaxy S10 очікувалося, що Samsung випустить в третьому кварталі гігантську модель Galaxy Note 10 зі стилусом, дотримуючись подібну традицію на протязі кількох останніх років. Однак, у компанії є на це свої плани.Але в Мережі раптово з'явилася інформація про те, що Galaxy Note 10 може надійти в продаж. Звичайно ж, компанія не відмовиться від лінійки величезних смартфонів зі стилусом, але зробить невеликий ребрендинг, щоб залучити нову аудиторію.

За словами джерела, гигантофон, найімовірніше, вийде на комерційний ринок під назвою Galaxy Note X (число "десять" у вигляді римської цифри, на зразок iPhone X). Апарат прийде на зміну успішній моделі Galaxy Note 9, в кінці літа 2019 року. Звичайно ж, девайс отримає такий же крутий екран як у Galaxy S10, але ще і стилус отримає купу можливостей. Будемо сподіватися, що апарат не буде коштувати 40 тисяч гривень.

Нагадаємо, що експерти розповіли, потрібен Android-юзерам антивірус на смартфон. Як виявилося, з 200 перевірені антивірусних додатків, лише 10% з них захищають від більшості вірусних програм і шкідливого коду. Інші ж творці додатків хочуть нажитися на користувачів, нав'язуючи свої платні послуги, які насправді не приносять абсолютно ніякої користі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що бездротові навушники AirPods можуть викликати рак у користувача. Вчені повідомили, що шкода навушників від яблучної корпорації ще не доведений, але бездротова мережа явно не йде на користь мозку людини, що користується цими навушниками.

Знай.uа писав, що Apple і Spotify побили горщики. Повідомляється, що популярний музыкальній сервіс поскаржився на Apple. Повідомляється, що яблучна корпорація зловживає своїм становищем на ринку, і підвищується ціни на продукцію конкурентів.