AirPods, без сумніву, одні з найбільш популярних навушників у своїй категорії, тільки за минулий рік їх було продано близько 35 мільйонів. Однак популярні – не означає єдині. Різні компанії пропонують свої альтернативи AirPods, і тепер така з'явилася у Redmi. Судячи з усього, компанія, яка є бюджетною версією Xiaomi, вирішила увірватися на ринок бездротових навушників, і скинути з п'єдесталу лідера ринку - Apple з їх AirPods.

Інсайдери повідомляли, що компанія не обмежиться прем'єрою тільки смартфонів. І ось перший “не смартфонный” продукт Redmi – бездротові навушники AirDots ціною всього $15. Втім, їх можливості дуже непогані, як для навушників з такою ціною.

Redmi AirDots застосовується чіп Realtek 8763, за рахунок якого забезпечується підтримка Bluetooth 5.0. Кожен слуховий апарат важить всього 4,1 м, так що при використанні їх вага практично не відчувається. Управління здійснюється за допомогою фізичних, а не сенсорних клавіш. Втім, це ціна за таку низьку вартість. Автономність Redmi AirDots становить 4 години, причому в них реалізований зручний механізм енергозбереження: при знятті навушники автоматично відключаються. Про інших можливостях поки не повідомляється, але апарат однозначно стане дуже популярним, враховуючи ціну.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що експерти розповіли, потрібен Android-юзерам антивірус на смартфон. Як виявилося, з 200 перевірені антивірусних додатків, лише 10% з них захищають від більшості вірусних програм і шкідливого коду. Інші ж творці додатків хочуть нажитися на користувачів, нав'язуючи свої платні послуги, які насправді не приносять абсолютно ніякої користі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що бездротові навушники AirPods можуть викликати рак у користувача. Вчені повідомили, що шкода навушників від яблучної корпорації ще не доведений, але бездротова мережа явно не йде на користь мозку людини, що користується цими навушниками.

Знай.uа писав, що Apple і Spotify побили горщики. Повідомляється, що популярний музыкальній сервіс поскаржився на Apple. Повідомляється, що яблучна корпорація зловживає своїм становищем на ринку, і підвищується ціни на продукцію конкурентів.