Український дистриб'ютор MTI hi-tech дистрибуція оголосила про початок поставок в країну смартфонів компанії CAT, відомих особливими вимогами до захисту, а окремі моделі — наявністю тепловізорів. Крім цієї незвичайний для смартфонів функції, компанія непогано захистила свої смартфони.

Старші пристрої лінійки (S60 і S61) пропонують вбудовану тепловизорную камеру компанії FLIR. Вона розрахована на використання в будівництві, агросекторі, спорті, полюванні та інших спеціалізованих галузях. Втім, можливості тепловізора обмежується лише фантазією власника.

Камера FLIR в CAT S61 вміє вимірювати температуру в діапазоні від -20 до + 400 градусів Цельсія. Старий апарат фіксує рівень до 120 градусів.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Кожні 30 секунд телефон перевіряє зміст фарби, розчинника і тому подібне, і повідомляє, якщо фіксує високу концентрацію. І хоча ці функції можуть виявитися марними для звичайних користувачів смартфонів, цей девайс стане просто незамінним для будівельників.

CAT S60 показали в 2016 році, що наклало певні обмеження в питанні начинки: 4,7-дюймовий HD-дисплей, Snapdragon 617, 3/32 ГБ пам'яті. Зате акумулятор ємністю 3800 маг навряд чи розчарує. Основна камера 13-Мп, є роз'єм 3,5 мм для навушників, NFC і Wi-Fi 802.11 ac.

CAT S61 вийшов на початку 2018 року, в нього поставили 5,2-дюймовий екран з роздільною здатністю Full HD і Snapdragon 630, 4500 мАч, 16-Мп основну камеру і 4/64 ГБ пам'яті, а також оновили Bluetooth 5.0.

Що стосується цін, вони варіюються від 9 до 27 тисяч гривень.

Нагадаємо, що придбати ігрову PlayStation 4 від Sony можна в два рази дешевше. Повідомляється, що консоль знаходиться на ринку вже багато років, так що відсоток продажів падає. До виходу 5 версії ігрової консолі доведеться почекати трохи більше року, так що Sony вирішила знизити ціну вже на існуючу приставку. Повідомляється, що девайс можна придбати вже за 150-200 доларів, що дуже порадує геймерів зі всього світу.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi представила новий ігровий смартфон Xiaomi Black Shark 2. Повідомляється, що корпорація поліпшила якість екрану, а також додала нову систему охолодження, щоб комфорт від гри помітно збільшився.Що стосується ціни, за пристрій доведеться заплатити від 480 до 650 доларів, в залежності від модифікації.

Знай.uа писав, що бездротові клавіатури Fujitsu опинилися на гачку у хакерів. Повідомляється, що хакери змогли отримати доступ до даних користувачів за допомогою бездротової клавіатури, які користується бездротовою мережею для введення символів.