Пікапи стають все популярнішими, і не тільки серед фермерів, але і серед жителів мегаполісів. Компанія Skoda показала свій концепт пікапа майбутнього, який виглядає як мінімум футуристично. Справа в тому, що чеський автовиробник надає своїм студентам в якості практики можливість працювати над екстравагантними і незвичайними проектами. Одним з таких був кабріолет Skoda Karoq, який виглядає навіть крутіше пікапа від Tesla, дебют якого запланований на 2019 рік.

Тепер ще один кроссовер Шкода послужить основою для сміливого концепту. Ви бачите перше зображення — це скетч, демонструє спадкоємність дизайну Kodiaq. Правда, варто звернути увагу, що у пікапа тільки дві пасажирські двері. Великі колеса і динамічний силует — невід'ємні атрибути яскравої художньої подачі. Живий прототип буде виглядати набагато приземленіші, і все ж, навіть на такий автомобіль знайдеться купа покупців.

Нагадаємо, що компанія Google вирішила позбавити користувачів Gmail від одного популярного сервісу. Звичайно ж, мова йде про сервіс Inbox, який раніше користувався величезною популярністю. Повідомляється, що цей сервіс дозволяв автоматизувати роботу величезної кількості сервісів, які не були пов'язані між собою. Втім, для звичайних користувачів це не така вже й велика втрата, в той час як корпорації будуть втрачати мільйонні збитки.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple знову втрачає прибуток, і на цей раз на ринку Китая. Повідомляється, що китайці воліють купувати дешеві смартфони від китайських виробників, а не купувати дорогі смартфони від яблучної корпорації.

Знай.uа писав, що Microsoft розпочала гонку за мобільний геймінг разом з Google. Повідомляється, що корпорація запустить стриминговый сервіс, який дозволить грати у всі ігри на смартфоні. Чи буде ця система працювати справно - покаже час.