Експерти фірми Kelley Blue Book, що спеціалізується на оцінці старих машин, провели вельми корисний аналіз для фанатів “електричного”способу автомобільної життя.

Ось топ-5 авто, які менше втрачають у вартості навіть через кілька років після покупки.

Tesla Model 3. Незважаючи на відносно бюджетну ціну Tesla Model 3 відрізняється від привабливим запасом ходу – близько 500 км. Через три роки після покупки цей хетчбек, згідно з прогнозом, збереже 64,3% своєї первісної ціни, що дуже приємний показник для любителів авто від Маска.

Jaguar I-Pace. Кросовер Jaguar I-Pace проїжджає на одній зарядці батареї близько 375 км. Експерти Kelley Blue Book вважають, що через три роки після початку експлуатації ціна “британця” становитиме 52,8% від первісної. Однак, враховуючи вартість цього авто, це дійсно величезні гроші.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Tesla Model X. Електричний кросовер Tesla Model X запасом ходу володіє близько 474 кілометрів і приваблює і, крім позашляхових якостей, привертає до себе увагу дизайном. Ціна впаде на 52,7% від первісної ціни.

Audi e-tron. Німецький електричний повнопривідник класу “люкс” здатний проїхати 400 кілометрів без підзарядки. А через три роки після початку експлуатації зберегти 52,5% своєї первісної ціни, що теж цілком приємний показник.

Chevrolet Bolt EV. Американський електрокар від іменитого виробника проїжджає на одній зарядці батарей близько 380 кілометрів. По закінченні трьох років цей електричний хетчбек збереже 41% своєї первісної ціни. Втім, його характеристики не такі круті, як у авто від Tesla.

Нагадаємо, що Sony PlayStation 5 ще до виходу встигла засмутити фанатів. Повідомляється, що більше не вийде купити вже використані диски з іграми, щоб істотно заощадити. У новій консолі не буде дисководу, і єдиним виходом залишиться сама покупка ігри у Steam. Це означає, що компанія вирішила позбавити користувачів від можливості заощадити.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Xiaomi Mi Play з'явився в Україні. По суті, це бюджетний девайс, який порадує непоганий начинкою, але при цьому і приємною ціною. Сам апарат продається за ціною в 4699 гривень, що робить його кращим бюджетником на сьогоднішній день.

Знай.uа писав, що корпорація Google оновити браузер Chrome. Судячи з усього, браузер відмовиться від підтримки сервісу Flash, який за сучасними мірками помітно застарів. Замість цього будуть використовуватися більш сучасні сервіси, які вживають помітно менше ресурсів.