У мережі знову заговорили про клавіатурах MacBook після статті The Wall Street Journal, в якій редактор видання Джоанна Стерн (Joanna Stern) стверджує, що Apple досі не усунула проблему залипання клавіш в своїх ноутбуках. Нагадаємо, що влітку в 2018 році компанія представила новий ноутбук, в якому нібито була виправлена проблема з клавіатурою. Проте, користувачі відзначають, що проблема нікуди не поділася.

“Нам відомо, що у невеликого числа користувачів виникають проблеми з клавіатурою “метелик” третього покоління, і ми шкодуємо про це”, – заявив представник Apple у відповідь на звернення Джоани Стерн. – “Переважна більшість користувачів MacBook не відчувають проблем в роботі з новою клавіатурою”. Проте, компанія вже не може стверджувати, що проблеми не існують. Користувачі протягом року намагалися достукатися до компанії з допомогою повідомлень в тех. підтримку і на різних тематичних форумах. Будемо сподіватися, що компанія в цей раз прислухається до користувачів, і покаже оновлений продукт.

Нагадаємо, що Sony Xperia 2 незабаром з'явиться на прилавках. Судячи з усього, це буде бюджетна модель Xperia 1, ціна якого близько 1000 доларів. Втім, цей девайс отримає флагманські характеристики, а також крутий екран, з яким не зрівняється навіть дисплей iPhone XS Max. Що стосується ціни, за девайс попросять близько 750 доларів, що трохи дешевше попередника.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Sony PlayStation 5 засмутила фанатів ще до виходу. Повідомляється, що тепер не буде можливості заощадити на покупці ігор. Девайс не матиме дисководу, так що вже використаний диск не вийде придбати. Це означає, що за всі новинки доведеться заплатити дуже багато.

Знай.uа писав, що Xiaomi представила ноутбук Mi Notebook Air 12.5. Повідомляється, що апарат має непогані характеристики, а також рекордний вага, який становить близько 1.07 кг. приміром, MacBook від Apple набагато важче. Однак, це може позначитися на автономності пристрою, адже для зниження ваги довелося зменшити розмір акумулятора.