Політика Apple щодо ремонту фірмової техніки є досить суперечливою. Приміром, компанія часто бере надто багато грошей за ремонт дешевої поломки. Зламаний шлейф часто замінюється разом з панеллю пристрою, тим самим підвищуючи ціну на послуги.

Apple готова дозволити незалежним ремонтним майстерням надавати послуги з обслуговування фірмової техніки, почавши поставляти їм сертифіковані комплектуючі. Це означає, що практично в будь-яких, не рахуючи підпільних сервісних центрах, будуть заміняти компоненти оригінальними від Apple, а не китайськими, або з місцевого ринку. Так, це позначиться на ціні, але якість помітно збільшиться.

Їх зміст вказує на те, що в Купертіно вирішили поміняти свою позицію щодо ремонту iPhone і MacBook, який у тестовому режимі дозволили виробляти деяким підприємствам з США, що не мають статусу авторизованих сервісних центрів.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що Xiaomi Mi 9X з'явився в мережі. Відразу варто відзначити, що девайс з'явиться на борту з Android One, який вважається голою ОС, без будь-яких кастомізації від виробника смартфонів. Судячи по характеристиках, Xiaomi знову представить камерофон, так як начинка у нього хоч і не флагманська, але ось камера на рівні. Цілком можливо, що вона обійде за параметрами навіть хвалений iPhone XS Max, який на сьогоднішній день трохи застарів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Nintendo Switch з'явиться у бюджетній версії. Це чудова новина для тих, хто не хотів витрачатися на консольні ігри. Кожен бажаючий зможе придбати бюджетну версію, правда, з деякими технічними обмеженнями.

Знай.uа писав, що Xiaomi представила розумний комп'ютерний стіл для справжніх геймерів. Повідомляється, що стіл здатний самостійно підніматися і опускатися на необхідну висоту, а також запам'ятовувати 3 положення, на випадок, якщо їм користується не один геймер. За девайс доведеться заплатити аж 270 доларів.