Китайський інсайдер опублікував в соціальній мережі Weibo фотографію флагманського смартфона Redmi. Немає сумнівів, що він з'явиться на прилавках, так як девайс тримає в руках далеко не остання людина в компанії.

На знімку показаний глава компанії Xiaomi Лін Бін (Lin Bin), який тримає в руках якийсь пристрій Redmi. За словами джерела, цікавий не цей смартфон, а той, що лежить на столі. Імовірно, це прототип топового пристрої з 7-нанометровим чіпом Qualcomm Snapdragon 855. Це дає нам зрозуміти, що апарат буде флагманським, що дещо суперечить політиці компанії Redmi, яка випускає тільки бюджетні смартфони. Звичайно ж, топова начинка істотно підвищить вартість девайса.

Новинка отримає дисплей без отворів та вирізів, роз'єм для навушників і кілька кольорів корпусу. Джерело, опублікував фотографію, також стверджує, що пристрій оснастять висувний фронтальною камерою. Судячи з усього, висувна камера прийшла на заміну вирізам у екранах, які трохи псували зовнішній вигляд смартфонів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Згідно з останньою інформацією, чекати смартфон найближчим часом не варто.

Нагадаємо, що компанія Apple дозволити ремонтувати iPhone в локальних майстерень. Судячи з усього, яблучна корпорація вирішила зробити приємне користувачам, і тепер сервіси будуть встановлювати сертифіковані компоненти, а не китайський непотріб. Правда, це може коштувати дорожче.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung представила бюджетний планшет Galaxy Tab A 8.0 (2019). Відразу варто відзначити, що апарат з'явився без сканера відбитків пальців, що позначиться на його безпеки. Однак, девайс отримав підтримку стилуса, що може істотно спростити його використання.

Знай.uа писав, що смартфон Oppo Reno отримає революційну камеру. Компанія показала рендери нового флагмана, камера якого висувається з корпусу незвичайним способом. Втім, чи буде ця система працювати добре - покаже час. Однак, вихід смартфона буде вже в 2019 році, а ось про ціну поки немає ніяких подробиць.