Підрозділ Huawei Consumer Business Group (BG) офіційно оголосило, що нові смартфони Huawei P30 і Huawei P30 Pro надійдуть у продаж в Україні 5 квітня 2019 року. Це означає, що фанатам пристроїв від китайської корпорації більше не доведеться замовляти смартфон прямо з Китаю.

Нові смартфони Huawei серії P30 відрізняються інноваційної камерою і підтримкою передових технологій для зйомки фотографій та відео, включаючи сенсор Huawei SuperSpectrum, об'єктив Huawei SuperZoom, нову ToF-камера (Time of Flight) і поліпшену технологію стабілізації зображення OIS+AIS. Експерти віддали цьому смартфону найвищий бал за якістю знімків, і це не дивно. Смартфони змогли обійти навіть iPhone XS Max, який має теж непогані показники камер.

Рекомендовані роздрібні ціни становитимуть: Huawei P30 (128 ГБ) – 22 999 грн, Huawei P30 Pro (128 ГБ) – 27 999 грн, Huawei P30 Pro (256 ГБ) – 32 999 грн. Досить дорогі смартфони, але у них краща на ринку начинка, купа цікавих фішок, а також стильний дизайн. Відмінна альтернатива Galaxy S10 і топовим iPhone за такі ж гроші.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що інсайдери назвали головну особливість iOS 13, яку представлять вже цього літа. Крім темного режиму, апарат подружитися з планшетами, і система буде працювати значно краще. Крім цього, ОС отримає багатозадачність. Це означає, що крім кількох додатків, з'явиться можливість відображати більш продуктивні програми.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в продаж надійшли бездротові навушники Powerbeats Pro, які є дітищем Apple. Крім незвичайного дизайну, навушники від цієї компанії перевершують AirPods від Apple практично за всіма параметрами. Однак, ціна за них все-таки кусається - 250 доларів за комплект.

Знай.uа писав, що компанія Google знову приховує свою ганьбу. Повідомляється, що версія Android 9.0 стала найгіршою ОС в історії. Її встановило мінімальну кількість користувачів. Звичайно ж, Google не бажає показувати цю статистику, і не повідомляє, скільки саме користувачів встановили дану версію операційної системи.