Британський Національний центр кібербезпеки назвав найбільш ненадійні паролі користувачів інтернету. Втім, статистика не особливо змінилася за весь рік.

Як виявилось, рейтинг найбільш часто взламываемых паролів очолила комбінація цифр “123 456”. Її використовують 23,2 мільйона британських користувачів мережі. Друге місце зайняв пароль “123 456 789” (7,7 мільйона чоловік). Далі йдуть “qwerty” (латинська розкладка клавіатури), нехитра “password” (в перекладі з англійської “пароль”) і “1 111 111”.

Судячи з усього, користувачі не хочуть змінювати свої паролі, і як би експерти з безпеки і компанії не просили користувачів встановити більш складні паролі для своїх акаунтів, користувачі вважають, що їхні паролі і так складно зламати. Звичайно ж, після того, як акаунти з такими паролями зламають, користувачі звинуватять у всьому компанію, яка так і не змогла “захистити” дані. Враховуючи, скільки користувачів по всьому світу не заморочуються з підбором паролів, загроза набирає глобальних масштабів.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, що експерти вирішили перевірити, яка собівартість кожного iPhone, який з'явився на прилавках. Результати просто шокували. Виявляється, користувачі платять у два, а в деяких випадках і в три рази більше за бренд. Приміром, собівартість iPhone X всього лише 390 доларів, у той час як його вартість на момент виходу становила аж 1000 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що флагманський Meizu 16s отримає унікальну технологію. Судячи з злитим в мережу даними, смартфон отримає незвичайної камерою, яку вдалося прибрати з лицьової панелі смартфона. Швидше за все, вона буде висувною, як в смартфонах Vivo.

Знай.uа писав, що компанія Huawei готує до виходу складаний смартфон Mate X за $2500. Відзначимо, що компанія не поспішає продавати свою новинку, щоб не повторити невдалий план Samsung, яка почала продавати гнучкі смартфони занадто рано. В результаті, смартфони через кілька днів після експлуатації почав ламатися.