За чутками, у майбутнього флагмана Samsung, смартфона Galaxy Note 10, буде чотири версії: з екранами різних діагоналей, а також з підтримкою 5G і тільки LTE. Нині існування Note 10 c модемом 5G підтвердилося на високому рівні. Це означає, що компанія буде і далі випускати флагманські моделі смартфонів, які будуть підтримувати мережу нового покоління. І хоча на території України 5G точно не з'явиться раніше 2020 року, нова функція поки залишається непотрібною для жителів України.

Під час обговорення результатів роботи в першому кварталі поточного року глава американського оператора Verizon Ханс Вестберг (Hans Vestberg) повідомив, що “виходять в цьому році Note і Galaxy будуть мати 5G”. Про Galaxy S10 5G ми вже і так все знаємо, а от якщо говорити про Note 10, то це, по суті, перше офіційне підтвердження того, що смартфон отримає підтримку 5G - хоча б в якійсь одній версії. Нагадаємо, що новий флагманський Note 10 з'явиться в декількох модифікаціях, як це було з Galaxy S10. Таким чином, компанія хоче залучити якомога більше аудиторії, так як модифікації сильно відрізняються в ціні.

На жаль, термін випуску Galaxy Note 10 не названий, але, швидше за все, апарат надійде в продаж не раніше кінця вересня.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung готова представити величезний планшет Galaxy View 2, який отримає просто нереальні характеристики. Відразу варто відзначити, що девайс отримав 17.5-дюймовий екран, а також потужні процесор для виконання всіх заявлених функцій. Втім, сам по собі девайс тримати не дуже зручно, що так разом з ним при купівлі буде поставлятся і спеціальний чохол, який збільшить комфорт.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що співробітники компанії Sony розсекретили характеристики PS5, яка стане консоллю майбутнього. Зазначимо, що девайс здатний видавати картинку в 4К-форматі при частоті кадрів в 60, який на сьогоднішній день вважається оптимальним. Варто додати, що компанія розробляла консоль з нуля, а не просто поліпшила існуючу версію.

Знай.uа писав, що компанія Huawei похвалилася продажами смартфонів. Зазначимо, що за фінансовий квартал продажі мобільних девайсів збільшилася на 50%. Такого навіть Apple не може досягти. Судячи з усього, корпорація може стати лідером на ринку, адже перешкодити їй на сьогоднішній день не може ніхто з конкурентів.