Компанія Xiaomi початку поширення бета-версії оболонки MIUI 10 для флагманської моделі Mi 9. Проте, компанія в першу чергу не хоче додати нові фішки, а позбавитися від помилок, на які користувачі постійно скаржаться.

Головним нововведенням є поява технології DC Dimming. Вона дозволяє повністю усунути мерехтіння екрану, особливо при мінімальному рівні яскравості. Подібними проблемами страждають практично всі смартфони, коли низька яскравість змушує смартфони мерехтіти.

Як зазначив Лю Вейбинг, віце-президент компанії, найближчим часом дана розробка буде доступна для флагманів минулого року в особі моделей Xiaomi Mi 8 Mi Mix 3. Очікується, що оновлення вийде на початку літа, так що чекати залишилося недовго. Крім цього, оновлення дозволить поліпшити продуктивно смартфонів, а також додасть кілька змін в інтерфейсі.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, підтримку DC Dimming з коробки отримали анонсовані минулого тижня Nubia Red Magic 3 і Meizu 16s.

Нагадаємо, що компанія Motorola планує випустити бюджетний смартфон Moto E6, який порадує користувачів приємною ціною, а також цікавою начинкою. Що стосується ціни, він точно буде коштувати дешевше 200 доларів. Втім, це не дивно, адже смартфон створювали для ринку Індії, на якому дуже популярні бюджетні девайси.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що смартфон Samsung Galaxy S10 вибухнув у руках власника. Відзначимо, що це була топова модифікація смартфона, цінник за який досягає 1400 доларів. Після звернення в техпідтримку, власнику небезпечного смартфон відмовили в заміні, повідомивши, що причиною вибуху були зовнішні пошкодження. Користувач не тільки втратив силу-силенну грошей, але і його життя піддавалася величезному ризику.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi планує випустити смартфон з незвичайним вирізом на екрані. Компанія навіть показала патент, на якому видно, що сам виріз випирає з корпусу смартфона, що робить цей девайс трохи дивним.