Головна функція, яка з'явилася після свіжого апдейту, це архівування чатів.

Завдяки цьому можна очистити список чатів і каналів, залишивши найбільш необхідні.

Telegram
Telegram

Архів – щось подібне до папки, в якій зберігаються діалоги і яку можна закріпити у верхній частині. Архівні чати з включеними повідомленнями активуються з архіву під час надходження нового контенту.

Надіслати чат в архів у версії для настільних комп'ютерів можна кліком правою кнопкою миші по меню. У мобільній версії необхідно свайпнути по чату вліво. Аналогічний жест дозволить повернути з архіву.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Telegram
Telegram

У версії для Android також з'явилася довгоочікувана функція, що дозволяє зробити множинну вибірку чатів. Всього одне натискання дозволяє вимкнути попередження, видалити, почистити історію або позначити повідомлення як прочитані. Щоб працювати з декількома чатами відразу, необхідно довго виділювати один чат, позначити інші і вибрати нову функцію.

Крім цього, в Telegram змінилося меню "Поділитися", в іншому місці розмістилася кнопка відправки повідомлення, оновилася іконка програми, а також відображення повідомлень.

Варто нагадати, що На початку 2019 року месенджер WhatsApp перестав працювати над мобільних пристроях, в яких в якості операційної системи виступає Nokia S40 або Nokia Series 40. Це означає, що користувачі не будуть отримувати оновлення програми, що незабаром зробить неможливим використання месенджера на певних смартфонах. Втім, компанія і так довго підтримувала смартфони, які працюють на “мертву” ОС Windows Phone. Смартфони і без цього не користувалися величезною популярністю на момент виходу, так що відмова від підтримки був лише питанням часу.

Тоді ж розробники WhatsApp підтвердили, що месенджер припинить працювати на смартфонах з усіма версіями операційної системи Windows Phone з 1 лютого 2020 року.

Нагадаємо, Як приховати особисті фотографії на iPhone

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Instagram змінює правила блокування акаунтів

Також "Знай.ua" писав про те, що Microsoft додала в ос Windows 10 довгоочікувану функцію