Не секрет, що ось вже майже рік смартфони Motorola не продаються в Україні, якщо говорити про офіційні продажі нових моделей. Але ось днями смартфони цього бренду Motorola, який давно належить китайській компанії Lenovo, знову з'явилися в українському роздробі. Це чудова новина, так як компанія випускає не тільки дорогі флагмани за типом iPhone XS Max, але і бюджетні новинки, які будуть конкурувати з Xiaomi і Huawei.

Поки що список смартфонів Motorola, доступних для покупки на українському ринку, обмежений тільки серіями Moto G7 One і Motorola, якщо говорити про актуальні моделях.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Коли смартфони від даного виробника стануть доступними - невідомо. У будь-якому випадку, це відмінна новина для тих, хто хотів оновити свій гаджет на більш цікавий.

Нагадаємо, що популярний месенджер WhatsApp незабаром з'явиться на кнопкових телефонів. Правда, далеко не на всіх. Практично всі телефони підтримують від KaiOS, яка дозволяє запускати більшість популярних додатків. І якщо раніше телефони почали підтримувати YouTube, то в цей раз черга дійшла і до месенджера. Всі основні функції на сьогоднішній день доступні для кожного користувача.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung розлютила фанатів гнучким смартфоном Galaxy Fold. В черговий раз компанія так і не змогла виправити всі помилки смартфона. Відомо, що через кілька днів експлуатації цей смартфон почав виходити з ладу. Після цього компанія вирішила переробити смартфон, але по сьогоднішній день не вдалося представити хороший продукт.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple оновила ОС для старих смартфонів і планшетів. Тепер власники iPhone 4 і iPhone 5 можуть оновитися до актуальної версії.