Список сервісів і додатків, підданих закриття компанією Google, поповнитися ще одним новим учасником. Заявлено, що додаток Trips для смартфонів незабаром буде закрито, а величезна частина його функціональних можливостей перейде в додаток Maps і основний пошуковий сервіс, поділилися в компанії Google.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Підтримка програми Trips буде припинено з сьогоднішнього дня, а раннє збережені місця і замітки будуть доступні в Пошуку до тих пір, поки користувач авторизований у свій обліковий запис Google. Для того, щоб знайти пам'ятки, події і популярні місця, користувачі можуть ввести пошуковий запит «мої поїздки» або перейти на оновлену та удосконалену сторінку Подорож в Google.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читай Знай.uа в обновленном чате Viber! Присоединяйтесь!

Компанія Google оголосив про зміни в програмах на своєму сайті Travel у вересні минулого року. Тоді йшлося про те, що багато його функції будуть додані в додаток Trips. Тепер ж основна увага буде приділятися поверненню користувачів до сервісу Travel і включення більшої кількості функціональних можливостей в наявне картографічне та навігаційне додаток Maps.

Нагадаємо, українці можуть залишитися без тепла.


Як повідомляв раніше Знай.uа, хто замінить Супрун на посаді глави МОЗ?


Також Знай.uа писав про те, що Вербер померла після тривалої хвороби.