Ігровий світ останнім часом акцентує свою увагу на PlayStation 5 і по крупицях збирає всю інформацію про нової ігрової приставки. Втім, компанія Sony вирішила відродити PlayStation 3, яку вже встигли поховати. Враховуючи, скільки активних користувачів на сьогоднішній день, компанії доведеться підтримувати консоль.

Незважаючи на те, що PlayStation 3 була знята з виробництва в 2017 році, до цих пір безліч гравців користуються нею. Ті, хто часто виходить в мережевий сервіс PSN, отримали повідомлення з вимогою відновити ігрову приставку до версії 4.85. Яких-небудь нових можливостей чи налаштувань не додається, патч несе на собі прості "поліпшення продуктивності системи", а також уразливість в системі безпеки, ймовірно, для боротьби зі зломом.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

PlayStation 3 давно не користується особливою популярністю, не дарма Sony припинила виробництво через 11 років після виходу. Враховуючи, скільки ігор по прежднему залишаються актуальними, користувачі просто не можуть попрощатися з консоллю.

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який чтоно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.