Геній-мільярдер Ілон Маск здивував публіку своїм рішенням. Нерідко Маск створює такі гаджети або технології, які помітно спрощують життя звичайним жителям Землі.

Звичайно, на виробництві Tesla і ракет SpaceX він зупинятися не планує, і спорудив велику електростанцію на сонячній енергії, яка живить величезна кількість будинків. У зв'язку з цим, ціни за електрику просто мізерні.

В Twitter повідомляється, що ця станція живить 750.000 будинків. Прийшов рахунок за електроенергію і вийшло, що вони платять 0.0029$(0,073 грн) за 1 кВт.ч. Це мізерно мало, і це тільки плюс для жителів Австралії.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який точно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.