Щодня в Steam виходить близько десятка нових ігор. Втім, далеко не всі з них дійсно варті уваги. Ми зібрали гри грудня, які точно вам сподобаються.

EarthNight

Реліз: 3 грудня

Розробник: Cleaversoft

Ціна: $ 14.99

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Door in the Woods

Реліз: 5 грудня

Розробник: teedoubleuGAMES

Ціна: $ 9,99

Feria d Arles

Реліз: 6 грудня

Розробник: Те Сімпсон

Ціна: $ 3.99

Retimed

Release: December 6

Developer: Team Maniax

Price: $14.99

ASTROPUPPA

Реліз: 11 травня

Розробник: Stovetop, LLC

Ціна: $ 1.99


Нагадаємо, що компанія Samsung хоче здивувати публіку, і вже в лютому 2020 року випустить свій нові флагман Galaxy S11, який отримає 108-мегапіксельну камеру.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple готує до виходу iPhone 12, який покажуть публіці вже у вересні наступного року. Повідомляється, що новинка отримає величезний акумулятор за рахунок встановлення нових компонентів в смартфон.

Також Знай.uа писав, що компанія Nokia готова випустити свій перший розумний телевізор, який буде конкурувати з бюджетними моделями від Xiaomi.