Microsoft відображає рекламу в кількох своїх додатках, встановлених у Windows 10, і користувач не може видалити її.

Реклама в Windows 10? Американська фірма давно мала хитрий дар показувати рекламу в своїй операційній системі.

Ми також добре пам'ятаємо рекламу, яка відображається на екрані блокування Windows 10, в провіднику файлів, оновлення безпеки або в меню “Пуск” операційної системи.

Windows 10, gizchina

На цей раз Microsoft займається саморекламою в декількох програмах під Windows 10, мова йде про пошти та календарі.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Оголошення розміщувалися користувачами в додатку Outlook Mail, а також в календарі, де користувачеві пропонується підписатися на версію Premium Office 365 або завантажити додаток Outlook для мобільних пристроїв.

Windows 10
Windows 10

Єдина проблема полягає в тому, що немає способу прибрати показ цих оголошень. Щоб відповісти на запитання користувачів, Microsoft пояснює, що реклама буде завжди відображатись. Незалежно від використовуваного адреси електронної пошти і того, що вони не можуть бути видалені.

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала нову технологію, яку впровадять у новенький iPhone 12 2020 року. Мова йде про сканер відбитків пальців, який запровадять під сам екран, як це вже роблять китайські виробники.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали перші живі фото довгоочікуваного Samsung Galaxy Fold 2.

Також Знай.uа писав, що компанія Nokia представила новий кнопковий телефон, який здивує своєю вартістю, так і можливостями.