Ми всі бачили рекламу лазерних клавіатур, які часто ховаються на останніх сторінках каталогу Sharper Image. Але ідеал використання віртуальної клавіатури для введення тексту на смартфоні або планшеті ніколи не буває настільки практичним в реальному світі, коли він часто ненадійний. Samsung вирішила перевірити, чи можна зробити це, але без використання яких-небудь паскудного аксесуарів.

SelfieType, gizchina

SelfieType - це проект стартап-інкубатора C-Lab корейського гіганта, який використовує фронтальну камеру для відстежування вашого руху. Запустіть програму, а потім торкніться клавіші на столі. Передня камера телефону і “запатентований механізм штучного інтелекту” потім будуть перевіряти рухи ваших пальців, інтерпретуючи їх як натискання на QWERTY-клавіатурі.

SelfieType, gizchina

Нагадаємо, що смартфон Samsung Galaxy S20 отримає круту начинку, в тому числі і екран, який зробить цей флагман лідером на ринку.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила електроплиту, яка отримала купу крутих функцій, а ціна складає всього лише 220 доларів.

Також Знай.uа писав про першому ігровому смартфоні з потрійною камерою, що досить рідкісне явище.