Після недавнього прощання з Windows Phone, WhatsApp також відключить підтримку iOS 7 і Android 2.3.7 (і більш ранні версії), починаючи з 1 лютого 2020 року.

WhatsApp
WhatsApp

Тому, якщо у вас був iPhone 4 (або попередня модель) або старий смартфон Android з активним WhatsApp, знайте, що наступної суботи ви більше не зможете його використовувати. Як і у випадку з Windows Phone, ми очікуємо, що додаток більше не буде запускатися, і навіть буде неможливо отримати доступ до історії чату.

WhatsApp
WhatsApp

Тому збережіть резервну копію до цього, якщо ви не хочете пропустити важливий розмова і, перш за все, мати оновлений смартфон.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Motorola готова випустити на ринок черговий флагман. Звичайно, це не гнучкий смартфон, але новинку точно буде користуватися величезною популярністю.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple не хоче відмовлятися від технології зарядки Lightning у своїх пристроях. Компанія впевнена, що такі рішення тільки сповільнюють прогрес і створення нових технологій.

Також Знай.uа повідомляв, що гра Cyberpunk 2077 розчарувала фанатів - вихід майбутньої гри перенесли на вересень цього року, так що геймерам доведеться почекати.