Судячи з фінансових звітів, в руках клієнтів більше пристроїв Apple, ніж коли-небудь. Згідно з останніми даними, наданими Apple на своєму сайті підтримки App Store для розробників iOS 13 встановлена на 77% пристроїв. Нова версія мобільної операційної системи Apple доступна для iPhone, випущених за останні чотири роки. Крім того, той же звіт показує, що 17% пристроїв iPhone продовжують працювати під управлінням iOS 12, в той час як пристрої під управлінням більш старих версій iOS становлять 6%.

Дівчина з iPhone, 24 канал
Дівчина з iPhone, 24 канал

З цього ж звіту ми також дізнаємося, що 79% всіх iPad, випущених за останні чотири роки, працюють під управлінням iPadOS 13. Крім того, 19% використовують iPad iOS 12, а 2% - більш ранні версії iOS.

iPhone, gizchina

Коли справа стосується всіх iPad (включаючи старі моделі), 57% користувачів використовують iPadOS, 27% з них використовують iOS 12, а 16% користувачів використовують більш старі версії iOS. Це показує, що все ще існує велика кількість старих iPad, які все ще використовуються. Таким чином, люди часто не оновлюють iPad, як iPhone.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Toyota припиняє виробництво авто. Причиною цього рішення стало поширення коронавіруса, з-за якого поставки деталей

Як повідомляв Знай.uа компанія Alibaba запатентувала власний гнучкий смартфон. В теорії компанія може випустити цей девайс, тим самим заявивши про себе на ринку смартфонів.

Також Знай.uа повідомляв, що відомий антивірус злив дані мільйонів користувачів стороннім компаніям. Звичайно ж, мова йде про конфіденційної інформації користувачів.